Klassisk Mesoterapi

Klassisk Mesoterapi er en særdeles efterspurgt behandlingsmetode og anvendes i hele verden. Ideen bag Klassisk Mesoterapi er at mætte hudens 2. lag, dermis, med vitaminer, aminosyrer, hyaluronsyre, stemceller og DNA fra plantestoffer, så collagen- og elastinfibrer bliver fleksible og hudens udseende forbliver ung og fast.
Ved Mesoterapibehandlinger (både invasiv og non-invasiv), “kickstarter” man huden og hjælper den til at fugte og opstramme sig selv bedre.
Det er i hudlaget dermis, strukturerne skal styrkes mest muligt, da det er dem der er afgørende for hudens mekaniske styrke, elasticitet og smidighed, og dem der er centrale for hudens aldring.

Botox, fillers eller Mesoterapi?

Nogle forveksler disse forskellige behandlingstyper, men selvom de måske kan lyde ens når de omtales som “rynkeudglattende”, “anti-aging-effekt” og “Læbeforstørrelse”, så er det vidt forskellige ting:

Botolinum toxin er i realiteten en nervegift, som i små doser ikke er farlig, men har en afslappende virkning fx på muskler, og den egenskab er fantastisk, i jagten på et fastere udseende. Dette vil sige, at man med Botox faktisk går ind og afslapper musklerne, så huden udenpå musklen får lov til at finde tilbage til sin naturlige og mere glatte form og herved er rynkereducerende. Den muskelafslappende effekt, bruges også til at lave fx løft af områder i ansigtet (fx øjenbrynsløft), alt efter, hvilke muskler det injiceres ved.


Fillers (her findes mange) er ikke det samme som Botox, som nogle tror. Fillers er, som navnet antyder, “fyld” som på grund af dens form, lægger sig som fyldning efter det er injiceret. Fillers bruges derfor bl.a. til at fremhæve og/eller ændre form på læber, kindben, mindske rander under øjnene ved at fylde ud mellem hudlagene, så blodårerne ikke skinner så tydeligt igennem. Det kan også bruges ved panderynker, ligesom som Botox, men med Filler fylder man i stedet rynken ud.

– begge disse behandlingsformer skal udføres af en kosmetisk sygeplejerske, og ved Botox behandlinger, skal der forud for behandlingen konsulteres med en læge.
Ønsker du disse behandlinger, kan jeg på det varmeste anbefale https://kksilkeborg.dk, som har en ekspertise ud over det sædvanlige og som ligger i de mest fantastiske omgivelser.

Klassisk Mesoterapi er dybdegående hudpleje! Denne behandling kan udføres på flere måder. Fælles for alle metoder er, at det der injiceres er plejende stof, som via sin sammensætning og måde det føres ind i huden på, for det første giver fugt og en lang række vitaminer til huden. Dette er med til at booste huden, få den til at arbejde igen på ny og få en flot sund glød. En bonuseffekt ved denne behandling er, at huden opstrammes og linier mindskes. Effekten er dog en anden end ved Botox og Fillers, da formålet ej heller det samme.

Ideen bag Mesoterapi er at regenerere huden og gøre den sund. Man arbejder i hudens øverste 2 hudlag, hvor der tilføres en masse fugt, aminosyrer og vitaminer, således at huden påny arbejder bedre selv og plejer sig sig indefra. Dette, kombineret med mikropunkteringer der påføres huden, medfører en opstramning af huden, så man får et fastere og mere frisk udseende samtidig med, at huden bliver sund i dybden.

Derudover kan man få behandlinger, som minder om effekten Botoxen giver, men i en mildere grad med kortere holdbarhed, men som stadig hjælper huden med at genopbygge sin naturlige form og sundhed idet denne også et spækket med fugt, vitaminer og aminosyrer.
Man kan ligeledes få lavet læbevolumen og udfyldt rynker med Meso Fill, som minder om en tværbunden Filler (beskrevet ovenfor). Denne giver volumen og et flot resultat, men kan ikke ændre form af fx læber:

Botophase: Mesoterapiens svar på Botox. Har effekt som minder om Botox, dog ikke så kraftig, men for mange, er denne tilstrækkelig. Holdbarheden er kortere og behandlingerne skal gentages ca. hver 3. måned for at vedligeholde effekten.
Meso Fill”: Mesoterapiens svar på Filler. Dette produkt er også et fyldningsprodukt som de traditionelle fillers er. Forkskellen ligger i at denne type ikke er tværbundet, og derfor ikke lægger sig på samme måde i huden. Du vil med Meso Fill få volumen i området (fx læbevolumen eller udglatning af huden, hvor den plejer at rynke) men den kan ikke korrigere asymmetri på samme måde som Filler og holdbarheden er kortere. Den giver dog et fantastisk flot udtryk og et fyldigt resultat.
Behandlingen skal gentages ca. hver 3. måned for at vedligeholde effekten. Over tiden forlænges holdbarheden en smule og intervallet mellem behandlinger kan strækkes.
Lift and boost: En intensiv udgave af non-invasiv Mesoterapi. Her booster vi huden med fugt, vitaminer, og anti-age ingredienser, så huden bliver sundere, smukkere, fastere og arbejder bedre. Desuden er tanken bag mesoterapi generelt, at man via en masse små injektioner i større områder af eller i hele ansigtet, “tvinger” huden til at hele sig og på denne måde faktisk går ind og strammer sig op og får et markant friskere og sundere udtryk.

Boost din hud med næring og fugt i dybden, og afhjælp rynker, fine linier, udjævnheder, glød, hudrering mv. Der injiceres i en max dybde af 1,5 m.m., da det er max dybde af dermis.

Priser:
Lift and Boost/Botophase, øvre ansigt: fra 1600,-
Lift and Boost/Botophase, nedre ansigt: fra 1600,-
Lift and Boost/Botophase, hele ansigtet: fra 2200,-
Celluphase (fedtminimering): 1200,- pr. område
Face volume (Meso Fill): fra 1800,- pr. område. (fx dybe rynker i pande, omkring glabella, mundvige, “rygerynker” m.m.)

Vores hud fornyer sig selv inden for 28 dage. Det betyder, at rynkebehandling med Mesoterapi langsomt mister dens effekt herefter. Vi anbefaler derfor, at du får en vedligeholdende behandling ca. hver tredje måned, så stimuleringen af huden fortsættes og forlænges.