Non-invasiv Mesoterapi

– din hud vil takke dig!

Non-invasiv Mesoterapi er en af verdens mest efterspurgte kosmetiske applikationer – og det er ikke uden grund. Det er en behandlingsmetode, der forbedrer hudens udseende, glød, hydrering og sundhed signifikant, uden brug af kirurgi eller injektion, og der kan ses resultat efter hver behandling.

Ved Mesoterapibehandlinger (både invasiv og non-invasiv), “kickstarter” man huden og hjælper den til at fugte og opstramme sig selv bedre.

Behandlingen er for langt størstedelen af klienterne smertefri og afslappende, og kan med fordel udføres inden en festlig aften, for et friskere udseende, da der ikke er en lang helingsprocess eller risiko for blå mærker.

Non-invasiv Mesoterapi kan bruges mod:
Rynker
Minimering af fedtdepoter, fx øjenlåg eller “dobbelthage”.
Dehydreret og “trist” hud uden glød
Pigmentforandringer
Til opstramning af huden – også hænder
Som vitaminboost af huden
Hårtab
Strækmærker – alle steder på kroppen
Ar

Der findes flere forskellige behandlinger inden for non-invasiv Mesoterapi, og sammensætninger og behandlingsforløb skræddersyes til dig og din huds behov.

“Bedre end BB Glow”

Behandlinger med BB Glow er blevet populært, da det er en behandling, som skaber en flot og ensartede hud, samtidig med, at den udjævner misfarvninger – smertefrit! “BB” står for “Blemish Balm”, og betyder et produkt, som afdæmper/neutraliserer/kamuflerer rødme.


Vores Meso Skin Perfector-behandling er en behandlinger som giver flot glød og gør pigmentet i huden mere ensartet. Samtidig virker behandlingen opstrammende og plejer i dybden, da den indeholder en stor vitamincocktail, som bl.a. indeholder antiage ingredienser, såsom essentielle vitaminer C og E, hydroliseret kollagen, hyaluronsyre og planteekstrakt fra filtbladet kongelys.
Det betyder, at du får glødende, strålende hud med finere porer. Huden opstrammes, acnear reduceres og du opnår en betydelig mere ensartet hudtone – i op til 4 måneder efter endt forløb.

Har du pigmentforandringer, er denne behandling især velegnet for dig, og kan eventuelt kombineres med vores Melanin Peeling og kan ligeledes indgå i en Deluxebehandling.

______________________________________________________________________________

Priser:
Ansigt: 900,- pr. gang
Ansigt, hals, decotllité: 1100 pr. gang
Celluphase minimering af fedtdepoter i ansigt: 900,- pr. gang (som tilkøb til Mesobehandling 400,-)
“Bedre end BB Glow” Skin Perfector: 1100,- pr gang (som tilkøb til Mesobehandling 500,-)
Strækmærke reduktion: 950,- pr. gang
Behandling mod hårtab: 950,- pr. gang

– For bedst muligt resultat, anbefales et behandlingsforløb på 4-8 behandlinger alt efter fokusområde. 50% rabat på 7. og 8. behandling.